napló vagy vmi olyasmi

Hát ezt még nem tudom, majd írok mindenfélét mindenről ;)

Címkék

Tűzoltók

2011.03.09. 22:55 :: csgabor

Nem szeretnék általánosítani, de abban biztos vagyok, hogy az ember hasonlóan játszik, mint ahogy az élet egyéb területein viselkedik. Pl. aki fair a játékban az tisztán játszik szerintem az életben is, aki aljas azért, hogy nyerjen, az szerintem az élet egyéb területein is ilyen.

na már most ma voltunk lézeres lövöldözős játékon (sokadszor ez eddig nem infó) és volt ott pár tűzoltó is. A játék elején oda kell menni a bázishoz és egymás mellett sétálgatunk. Ilyenkor még nem megy a játék, de a fegyverek be vannak élesítve. Mentünk le a lépcsőn ők ott tanakodtak erre poénból tüzet nyitottak ránk, nagyon nem volt korrekt és ezek az emberek azok, akiknek még a munkájuk is az, hogy segítsenek a bajba jutottakon és gyerekeket hozzanak ki a tűzből... nem jól van ez így :(

Szólj hozzá!

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://cedric.blog.hu/api/trackback/id/tr582726559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása